Turvallista sisäilmaa

Miksi ?

Oikea ilmanvaihto ja ilmatiiveys ovat tänä päivänä yhä tärkeämpiä asioita rakentamisessa. Asumismukavuus ja -terveys sekä energiatehokkuus ovat avainsanoja uudis- ja korjausrakentamisen saralla. Edullisin tapa säästää asumiskustannuksia on säästää lämmityskustannuksia. Nykyiset rakenamisen säädökset edellyttävät entistä tiiviimpiä rakenteita.


  1. EU mukaanlukien Britannia ovat siirtymässä tiiveysstandardiin joka on n50<0,6. Tiivistyksen pois jättäminen johtaa arvonmenetyksiin jo lyhyellä aikavälillä.


EUROPPPALAINEN NORMI:

  1. Direktiivi 20/20/20: 20% vähemmän CO? , 20% vähemmän energiaa, 20% enemmän kierrätystä.
  2. Eurooppalainen direktiivi talojen energiatehokkuudsta,  2002/91/EC ja 2010/31/EG.

Sertifikaatit

product
application-guide

Kuinka?


Rakennuksen tai talon tulee olla ilmatiivis. Ulkokuori on seinät, katto, ja muut materiaalit jotka toimivat eristyksenä sisä-ja ulkotilojen välillä. Ilmatiiveys voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on tiivistää kaikki rakenteiden liittymät sisältä ennen tasoitus- ja pinnoitustöitä ja ennen kuin lattian tasoitusta tai eristystä.Blowerproofilla ja laastitasoituksella yhdesä tehty tiivistys varmistaa varmistaa rakenteen ilmatiiveyden. Toinen vaihtoehto on käsitellä kaikki seinäpinnat, jonka jälkeen päälle asennetaan eristeet ja viimeistellä seinäpinnat. 

Kaikki tekniset neuvot 0400 461409

Ilmatiivistyksen ei tarvitse olla kallista eikä vaikeaa !

Kysy lisää:

OTA YHTEYTTÄ

Tuote tai käsittely on takuunalainen hyväksytyn urakoitsijan suorittamana.

Contact
x